Patricia Veltman

Kandidaat-notaris

Arnhem - Sickeszplein 1

Stel een vraag aan Patricia
Patricia Veltman

Ik ben Patricia Veltman, afgestudeerd in Notarieel recht en Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht. Daarna heb ik ruime kennis en ervaring opgedaan in het notariaat. Ook heb ik mijn beroepsopleiding afgerond. Sindsdien bestaan mijn werkzaamheden afwisselend uit besprekingen, notariƫle akten opmaken, adviseren en het passeren van akten. Vanaf eind 2021 mag ik mijn kennis en ervaring delen bij Hekkelman.
In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in de natuur. Ik wandel graag, maar vind het ook heerlijk om een goed boek te lezen. Maar ik word het meest gelukkig van reizen.
Bij Hekkelman ben ik voornamelijk werkzaam als kandidaat-notaris op het personen- en familierecht.

Expertises

Twee vragen aan Patricia

  • Ik help onder andere graag bij (levens)testamenten, samenlevingsovereenkomsten, huwelijkse voorwaarden, schenkingen, echtscheidingen, nalatenschappen en alles wat daarmee verbonden is.

    Ook ben ik gespecialiseerd in het (particulier) onroerend goedrecht. Zo ben ik onder andere graag van dienst bij een overdracht, de (oversluiting van) een hypotheekakte of de verdeling van een woning.

  • Wat zo mooi is aan mijn werk is de betrokkenheid en persoonlijk contact. Het gaat om belangrijke gebeurtenissen, waarbij veel komt kijken. Daarom vind ik het erg belangrijk om mensen te ontzorgen. Daarnaast streef ik ernaar dat de wensen van mijn cliĆ«nten goed en duidelijk worden vastgelegd.