Quir Laumans

  Notaris

  Over Quir

  Quir Laumans vindt het leuk om ingewikkelde problematiek te vertalen in normaal Nederlands. Te midden van een hoop specialisten waakt hij over de ‘helicopterview’ die bij een goede advisering niet mag ontbreken. Afspraak is afspraak is een vanzelfsprekend onderdeel van zijn manier van werken.

  Hij adviseert graag op het gebied van ondernemingsrecht en estateplanning (nalatenschapsplanning met het oog op belastingbesparing) met name op het snijvlak van ondernemingsrecht en personen- en familierecht.

  Dit resulteert vaak in het opmaken of aanpassen van samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden, levenstestamenten, testamenten, het opmaken van ‘zakelijke’ testamenten waarbij wordt voorzien in een opvolgend bestuur van B.V. of stichting administratiekantoor, schenkingen, aandelenoverdrachten, aandeelhoudersovereenkomsten en het afwikkelingen van nalatenschappen.

  Zijn praktijk bestaat daarnaast voor een substantieel deel uit het verzorgen van vastgoedtransacties waaronder recreatie-vastgoed.

  Nevenfuncties

  • Lid van Ronde Tafel 15 (Arnhem)
  • Lid van Ondernemers Kontakt Arnhem
  • Lid van Sociëteit Gelre
  • Lid van SJOA NEXT

  Opleiding

  • Radboud Universiteit Nijmegen

  Cliënten:

  “Quir Laumans is een vakbekwame notaris die met twee benen op de grond staat. Hij weet het notariaat goed te vertegenwoordigen op een moderne en aansprekende manier. In zijn dienstverlening weet hij op gepast wijze verbinding te maken en komt zijn toezeggingen zonder omhaal na.”

  “Quir is an excellent professional: he has detailed knowledge, is punctual and knows the meaning of the word service. His fine character is build on integrity, sincerity and a bit of humor, so it was a pleasure for me doing business with him.”