Raph Dijkstra

Advocaat

Nijmegen - Oranjesingel 1

Stel een vraag aan Raph
Cover voor

Mijn naam is Raph Dijkstra. In 2018 ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ik heb mij vervolgens als Legal Counsel ontwikkeld als een pragmatisch jurist, die oog heeft voor details.

In mijn civiele vastgoedpraktijk houd ik me met name bezig met vraagstukken over maatschappelijke en commerciƫle verhuur en over de bouw en verkoop van onroerende zaken. Ik kijk verder dan het juridische en verdiep mij altijd in de praktijk van de klant, juridische beslissingen kunnen immers alleen op basis van goede kennis van de daadwerkelijke praktijk worden genomen. Andersom neem ik de klant ook mee in mijn denkproces, zodat de klant goed weet waar ze aan toe is.

Een sterke band opbouwen met klanten vind ik enorm belangrijk. Mijn aanpak is zakelijk, maar met een persoonlijke noot. Een goede samenwerking met de klant is doorslaggevend voor het beste resultaat.

Expertises

Twee vragen aan Raph

  • In mijn civiele vastgoedpraktijk houd ik me met name bezig met vraagstukken over maatschappelijke en commerciĆ«le verhuur en over de bouw en verkoop van onroerende zaken.

  • Een sterke band opbouwen met klanten vind ik enorm belangrijk. Mijn aanpak is zakelijk, maar met een persoonlijke noot. Een goede samenwerking met de klant is doorslaggevend voor het beste resultaat.

Duidelijk Hekkelman.