Mijn naam is Rein Lubbers, ik werk als advocaat bestuursrecht binnen de sectie Overheid & Vastgoed. Binnen het bestuursrecht focus ik me vooral op het omgevingsrecht, meer specifiek de Omgevingswet, handhaving, onteigening en voorkeursrechten.

Tijdens mijn studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik mij ontwikkeld tot een gedreven bestuursrechtjurist. Naast mijn studie ben ik zelf al vroeg begonnen met ondernemen, heb ik meegewerkt aan wetenschappelijke onderzoeken met politiek/maatschappelijke impact en heb ik asielzoekers begeleid in de asielprocedure.

Mijn manier van werken kenmerkt zich door een oplossingsgerichte insteek. Ik vind het belangrijk juridische vraagstukken altijd constructief aan te pakken, maar ik handel resoluut en doortastend wanneer uw situatie dat verlangt.

Expertises

Twee vragen aan Rein

  • Ik hou me vooral bezig met het omgevingsrecht. Meer specifiek met de nieuwe Omgevingswet, (omgevingsrechtelijke)handhaving, onteigeningsprocedures en voorkeursrechten.

  • Mijn werkwijze is bovenal oplossingsgericht. Ik pak juridische vraagstukken constructief aan, maar ik handel ook resoluut en doortastend wanneer uw situatie dat verlangt.