Roel Snel

  Over Roel

  Roel Snel heeft een advies- en procespraktijk op het gebied van bouw- en aanbestedingsrecht. Het zakelijke karakter en de afwisseling tussen adviseren en procederen spreken hem hierin het meest aan. In de behandeling van zaken is hij betrokken, creatief en pragmatisch. Niet iedere klant is gebaat bij een jarenlange procedure. Soms is hij beter geholpen met een minder juridische oplossing, waarbij partijen weer jaren met elkaar vooruit kunnen. Dit betekent niet dat Roel niet graag procedeert. In tegendeel zelfs: als het moet gaat hij in de rechtszaal tot het uiterste voor het belang van zijn klant.

  Roel wil zaken behandelen op de manier waarop hij zou willen dat zijn eigen zaak behandeld wordt. Dit betekent: communiceren, juridisch helder informeren en betrokken zijn.

  Tot slot is misschien wel het belangrijkst dat Roel erg nieuwsgierig is. Hij wil weten hoe iets zit, hoe een branche werkt, met nieuwe mensen en hun ondernemingen in contact komen en zichzelf op die manier constant verbeteren.

  Nevenfuncties

  • Auteur bij Kennisbank Inkoop en Aanbesteden van Reed Elsevier

  Opleiding

  • Radboud Universiteit Nijmegen
  blog

  Hof Den Bosch scoort 3-1: Vernietigingsgronden artikel 4.15 Aw 20...

  Lees meer
  Roel SnelGepubliceerd op 19 februari 2015