Roland van Mourik

Notaris

Nijmegen - Oranjesingel 41

Stel een vraag aan Roland
Cover voor

De notariële praktijk bij Hekkelman is veeleisend, uitdagend en divers. Als notaris heb ik een focus op de ondernemer. Als ondernemende notaris denk ik als een ondernemer en begrijp ik wat de ondernemer van mij en mijn dienstverlening verwacht. Het is in mijn praktijk een onmisbare factor.

Ook heb ik bijzondere affiniteit en ervaring met de sportwereld en ben ik als notaris en persoonlijk betrokken bij diverse sportbonden, sportorganisaties- en clubs.
De basis van dienstverlening ligt in vertrouwen. Die creëer ik door toegankelijk en bereikbaar te zijn. Maar ook door praktisch mee te denken, snel en helder te communiceren, afspraken na te komen, juridisch scherp te acteren en resultaatgericht te werken. Laag drempelig en no nonsense typeren mijn handelwijze. Daarbij neem ik geen genoegen met half werk. Betrokkenheid, deskundigheid en eigenzinnigheid zijn mij op het lijf geschreven.

Binnen het ondernemingsrecht houd ik mij in het bijzonder en met veel plezier bezig met (her)structurering, financiering, bedrijfsovername, bedrijfsopvolging en ‘governance’. Hierbij staat het leveren van maatwerk in alle gevallen voorop. Daarbij voel ik me als een vis in het water.

Een ondernemer wil zoveel mogelijk ontzorgd worden. Daarom sta ik ook klaar om het familierecht voor de ondernemer te verzorgen. Mijn ervaring is dat de ondernemer het ook prettig vindt als hij binnen een organisatie zoveel mogelijk met dezelfde persoon te maken heeft. Omdat ik de ondernemer en zijn onderneming al ken, komt dat de kwaliteit ten goede en is het ook veel efficiënter om ook op dat gebied te adviseren.

Nevenfuncties

  • Bestuurslid van Stichting Beheer Aandelen N.E.C.

Expertises

Twee vragen aan Ronald

  • Financiering, (her)structurering, bedrijfsovername, bedrijfsopvolging en ‘governance’.

  • Laag drempelig en no nonsense typeren mijn handelwijze. Daarbij neem ik geen genoegen met half werk. Betrokkenheid, deskundigheid en eigenzinnigheid zijn mij op het lijf geschreven.