Mijn naam is Sammy Keywani en ik ben werkzaam als advocaat bij Hekkelman. Ik ben gespecialiseerd in het omgevingsrecht, meer specifiek het agrarisch omgevingsrecht. Ik adviseer en procedeer voor overheden, ontwikkelaars en (agrarische) ondernemers over uiteenlopende vraagstukken. Hierbij richt ik mij met name op het buitengebied, maar ook het stedelijk gebied komt regelmatig voorbij.

Kenmerkend voor mijn manier van werken is mijn nauwkeurigheid. Accuraat en doelgericht, ga ik voor het beste resultaat.

Expertises

Twee vragen aan Sammy

  • Ik ben gespecialiseerd in het omgevingsrecht, meer specifiek het agrarisch omgevingsrecht. Ik hou mij onder meer bezig met onderwerpen zoals natuurbescherming/stikstof, geur en volksgezondheid. Ook heb ik bijzondere kennis van het kostenverhaal bij ruimtelijke ontwikkelingen.

  • Mijn werkwijze is doelgericht en praktisch ingestoken. Bij een vraagstuk vind ik het belangrijk om daarvan eerst de achterliggende redenen te begrijpen. De oplossing voor een vraagstuk wordt immers bepaald van de redenen die daarachter liggen. Vanuit daar ga ik accuraat en doelgericht te werk, waarbij transparantie richting de klant voorop staat.