Sandra van Rooijen-van der Laan

Kandidaat-notaris

Arnhem - Sickeszplein 1

Stel een vraag aan Sandra
Cover voor

Mijn naam is Sandra van Rooijen en ik ben sinds 1997 werkzaam als kandidaat-notaris. Sinds 2006 werk ik op de sectie onroerend goed van Hekkelman. Daarvoor heb ik bijna 10 jaar op een klein notariskantoor gewerkt.

Ik houd me bezig met (bijna) alle facetten van het onroerend goed: van de aankoop van een woning door een particulier, hypotheken, overdrachten van bedrijfspanden tot het splitsen van appartementengebouwen en het begeleiden van klein en middelgrote nieuwbouwprojecten.

Geen cliƫnt of dossier is hetzelfde en dat maakt het werk voor mij zo leuk en afwisselend.

Expertises

Drie vragen aan Sandra

 • - overdrachten van woningen, bedrijfspanden, percelen grond en dergelijke;
  - hypotheken;
  - koopovereenkomsten;
  - splitsing in appartementsrechten;
  - kleine en middelgrote nieuwbouwprojecten;
  - vestiging van erfdienstbaarheden en dergelijke.

 • Ik vind het een uitdaging om alle ins en outs van een zaak te doorgronden. Mijn werkwijze kenmerkt zich door precisie, heldere communicatie en een voortvarende aanpak.

 • Onlangs heb ik een projectontwikkelaar bijgestaan in het proces van aankoop van een kantoorpand, dat hij wilde gaan transformeren tot woningen. Ik heb de overdracht levering van het kantoorpand aan de ontwikkelaar verzorgd. Nadat het traject van bestemmingswijziging naar woning was verlopen heb ik de ontwikkelaar geadviseerd over de te vestigen erfdienstbaarheden en bijzondere afspraken met de toekomstige bewoners. Daarna heb ik de overdracht van de woningen aan de particuliere kopers geregeld.

Duidelijk Hekkelman.