Ik ben Stan Wannet. Sinds 2021 ben ik met plezier werkzaam bij Hekkelman. Ik hou mij dagelijks bezig met het adviseren over en procederen in uiteenlopende civiele kwesties. Dit doe ik voor ondernemers, ontwikkelaars, overheden en particulieren. Onderwerpen waar ik mij mee bezighoud zijn onder meer: huur, aansprakelijkheid, aanneming van werk, projectontwikkeling en vastgoedcontracten. Met vragen over pacht kun je ook bij mij terecht. Daarnaast verdiep ik mij in vraagstukken over de energietransitie en duurzaamheid, die bijvoorbeeld komen kijken bij de realisatie en exploitatie van wind- en zonneparken. Ook hou ik mij bezig met vraagstukken over het reguleren van de krapte op de woningmarkt, zoals via een zelfbewoningsplicht of opkoopbescherming.

Kenmerkend voor mijn manier van werken zijn mijn betrokkenheid en mijn wil om altijd het beste resultaat te behalen voor mijn cliënt. Vooral het contact met en de inzet voor mijn cliënten geeft mij veel energie. Ik vind het dan ook belangrijk dat cliënten op een laagdrempelige manier contact met mij kunnen opnemen. Ik kom graag te weten waar het in een zaak echt om draait, zodat ik samen met mijn cliënt tot de kern kan komen. Vervolgens zoek ik naar de beste oplossing voor mijn cliënt. Daarvoor kan mijn gestructureerde en duidelijke aanpak niet ontbreken.

Ik ben cum laude afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ik heb twee masterspecialisaties afgerond, namelijk: burgerlijk recht en staats- en bestuursrecht. Het afronden van deze twee masterspecialisaties maakt dat ik brede kennis heb van verschillende rechtsgebieden.

Expertises

Twee vragen aan Stan

  • Ik ben gespecialiseerd in het civiele vastgoedrecht. Denk hierbij aan koop, huur, aanneming van werk en aansprakelijkheid. Daarnaast richt ik mij in het bijzonder op pachtzaken en tevens op hippisch recht. Ook voor vragen over duurzaamheid en de energietransitie kun je bij mij terecht. Daarnaast adviseer ik ook over de zelfbewoningsplicht en opkoopbescherming.

  • De pijlers voor mijn werkwijze zijn: betrokkenheid, laagdrempeligheid en duidelijkheid. Ik vind laagdrempelig contact met mijn cliënten belangrijk en pak zaken gestructureerd en duidelijk aan.