Tom van der Ven

  Advocaat

  Over Tom

  Tom van der Ven is in 2015 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit en is sinds begin 2016 verbonden aan de sectie Onderneming & organisatie van Hekkelman. Zijn werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend, van advisering tot het opstellen van overeenkomsten.

  Tom heeft een natuurlijke interesse voor het recht, is leergierig en heeft de voor een jurist zeer bruikbare behoefte om altijd van alles op de hoogte te willen zijn. Daarnaast is Tom in het bijzonder geïnteresseerd in nieuwe (technische) ontwikkelingen en hun juridische aspecten.

  Het is daarom niet verwonderlijk dat Tom zijn afstudeerscriptie heeft geschreven over het aansprakelijkheidsvraagstuk rondom zelfrijdende auto’s. Nadenken over juridisch ingewikkelde vraagstukken, out of the box-denken en eenduidige praktische oplossingen bieden, daar haalt hij zijn voldoening uit.

  Opleiding

  • Radboud Universiteit Nijmegen

  Tom heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  Hoofdrechtsgebied: Burgerlijk procesrecht

  Deze registratie verplicht Tom om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.