Wiebe Dijkstra

Notaris

Nijmegen - Oranjesingel 41

Stel een vraag aan Wiebe
Cover voor

Ik ben Wiebe Dijkstra en werk ruim 16 jaar bij Hekkelman. Als notaris registergoederenrecht houd ik mij bezig met vraagstukken rondom onroerend goed, schepen en de bijbehorende financiering daarvan.

Door heel Nederland begeleid ik projecten rondom groepshuisvesting, waarbij ik vanaf “de tekentafel” de verschillende mogelijkheden schets en verder uitwerk. Elk project is namelijk anders en daarbij lever ik altijd maatwerk.
Dit geldt ook voor projecten rondom wind-en zonneparken. Bij deze projecten heb je te maken met verschillende stakeholders/partijen die ook hun eigen dynamiek en/of wensen hebben. Als notaris is het de kunst om deze verschillende belangen samen te brengen in een set aan afspraken die hiervan een evenwichtige afspiegeling geeft.

Mijn klanten waarderen mijn duidelijkheid en helderheid bij ingewikkelde materie. Ik streef ernaar om man en paard te noemen, zodat ook voor niet-juristen duidelijk is waar het over gaat en wat de verwachtingen zijn. Dat is een uitdaging die ik mijzelf elke dag weer opnieuw ten doel stel. Daarnaast is het mijn stellige overtuiging dat ik als notaris meerwaarde moet bieden aan de zaken die ik behandel. De reacties van mijn klanten bevestigen deze overtuiging.

Omdat ik het belangrijk vind dat ik de meerwaarde moet (blijven) bieden, ben ik lid van een specialistenvereniging en volg ik regelmatig cursussen.
Tenslotte staan mijn sociale voelsprieten altijd aan, dus je komt mij regelmatig ergens tegen. Denk aan netwerkbijeenkomsten. Ook ben ik ambassadeur van Vrienden hospice Bethlehem.

Expertises

Twee vragen aan Wiebe

  • Ik houd mij in brede zin bezig met vraagstukken rondom onroerend goed, schepen en de bijbehorende financiering daarvan. Maar mijn hart ligt specifiek bij groepshuisvesting (woonverenigingen en andere woonvormen), projectontwikkeling, renewable energy (wind-en zonneparken) en executieveilingen.

  • Mijn klanten waarderen mijn duidelijkheid en helderheid bij ingewikkelde materie. Ik streef ernaar om man en paard te noemen, zodat ook voor niet-juristen duidelijk is waar het over gaat en wat de verwachtingen zijn.