Willemien Noordraven | Advocaat

Over Willemien Noordraven

Willemien Noordraven is sinds 1983 advocaat. Zij is gespecialiseerd in complexe echtscheidingen en heeft daarin veel ervaring. Zij staat met name ondernemers en vermogende particulieren bij. Zij is thuis in het lezen van jaarrekeningen en het doorgronden van ingewikkelde financiële constructies. Zij spreekt de taal van de ondernemer. Zij is gedreven, doortastend, 'to the point' en resultaatgericht. Zij verliest daarbij het menselijk aspect niet uit het oog. 

Als een van de eerste advocaten in Nederland heeft Willemien Noordraven zich bekwaamd in echtscheidingsmediation. Zij heeft ook de opleiding collaborative divorce (overlegscheiding) voltooid. Zij is lid van de specialisatieverenigingen vFAS en VvCP en zij staat ingeschreven bij het Mfn (kwaliteitsregister voor mediators). Al naar gelang uw wensen kan zij u dus begeleiden als advocaat, als mediator of als overlegscheidingsadvocaat.

Ook als het geen mediation of collaborative divorce betreft, zoekt Willemien Noordraven het compromis. Zeker als er kinderen zijn, verdient het de voorkeur dat mensen in overleg knopen doorhakken en 'on speaking terms' blijven. Als dat nodig is, schuwt zij het juridisch gevecht echter niet. 

www.vfas.nl (Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS)
www.mfnregister.nl (kwaliteitsregister voor mediators in Nederland)
www.overlegscheiden.com (Vereniging voor Collaborative Professionals)

Praktijkgebied

  • Familie- en erfrecht

Nevenfuncties

  • Bestuurslid van Nijfin (financieel netwerk voor Nijmegen en omstreken)
  • Lid Juridisch Genootschap Nijmegen
  • Lid Businessclub Nijmegen

Opleiding

  • Radboud Universiteit Nijmegen

Anderen over Willemien

Rob Berens, cliënt:

"Mijn scheiding was zowel privé als zakelijk een complexe en slepende zaak. Willemien heeft steeds op uitstekende wijze de regie gevoerd, waarbij er altijd alle ruimte was voor eigen inbreng. Ook werden op het juiste moment externe adviseurs ingeschakeld. Op basis van overleg en heldere argumenten kwamen we steeds tot de beste oplossing en strategie. Het gevoel, dat ik overhoud aan deze samenwerking is dat we als team de echtscheiding op een professionele wijze tot een zeer goed einde hebben kunnen brengen."