Willemien Noordraven

Advocaat

Nijmegen - Oranjesingel 1

Stel een vraag aan Willemien
Cover voor

Ik ben sinds 1983 advocaat. Ik ben gespecialiseerd in complexe echtscheidingen en heb daarin veel ervaring. Ik sta met name ondernemers en vermogende particulieren bij. Ik ben thuis in het lezen van jaarrekeningen en het doorgronden van ingewikkelde financiële constructies. Ik spreek de taal van de ondernemer. Ik ben gedreven, doortastend, ‘to the point’ en resultaatgericht. Ik verlies daarbij het menselijk aspect niet uit het oog.

Als een van de eerste advocaten in Nederland heb ik me bekwaamd in echtscheidingsmediation. Ik heb ook de opleiding collaborative divorce (overlegscheiding) voltooid. Ik ben lid van de specialisatieverenigingen vFAS en VvCP. Ik kan je begeleiden als advocaat, als mediator of als overlegscheidingsadvocaat.

Ook als het geen mediation of collaborative divorce betreft, zoek ik het compromis. Zeker als er kinderen zijn, verdient het de voorkeur dat mensen in overleg knopen doorhakken en ‘on speaking terms’ blijven. Als dat nodig is, schuw ik het juridisch gevecht echter niet.

Aangesloten bij:

www.vfas.nl (Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS)
www.overlegscheiden.com (Vereniging voor Collaborative Professionals)

Rechtsgebiedenregister

Willemien heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Hoofdrechtsgebied: Personen- en familierecht

Subrechtsgebied: Collaborative divorce, Echtscheidingen, Alimentatiezaken, Omgangsregelingen en Mediation

Deze registratie verplicht Willemien om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Expertises