Cover voor

Wij zijn Duidelijk Hekkelman.

En jij staat bij ons centraal.

Want bij Hekkelman advocaten en notarissen geloven we dat juridische dienstverlening meer is dan excellente kennis. Wij zijn gefocust op persoonlijke aandacht. Daarom geven we inzicht in het proces, onze denkwijze en de bijbehorende stappen. Zodat jij een oplossing krijgt die je begrijpt en voor jou van blijvende waarde is.

Aandacht voor jou

Jij wil iets realiseren, duidelijke afspraken op papier zetten, ervoor zorgen dat afspraken worden nagekomen. Je wil de waarheid boven tafel krijgen, op de hoogte blijven van de belangrijkste wet- en regelgeving, de volgende stap zetten. Je wil advies, kennis, een oplossing. Jij wil verder. Leg jouw uitdaging aan ons voor. Wij denken graag met je mee.

Vind de expert die jou verder helpt

Of het nu gaat om een eenvoudig of zeer complex vraagstuk, je kunt bij ons terecht. We bieden ondersteuning binnen een breed scala aan rechtsgebieden, zoals arbeidsrecht, bestuursrecht, familierecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht, en meer. Er staat altijd een advocaat of notaris klaar om je bij jouw specifieke vraagstuk van dienst te zijn.

Wij zijn Duidelijk Hekkelman

Al meer dan 30 jaar in de advocatuur en het notariaat werken wij aan heldere oplossingen. Wij staan bekend om onze resultaatgerichte aanpak en drive om samen met klanten een duidelijke en optimale uitkomst te behalen. Dat doen we bij Hekkelman met een team van ruim 85 specialisten. Specialisten die zich dagelijks volledig inzetten voor ondernemers, agrariƫrs, instellingen, particulieren en overheden.

Neem contact op

Ben jij klaar voor heldere oplossingen, betrouwbaar advies en persoonlijke ondersteuning? Bij Hekkelman ben je aan het goede adres! Neem contact op met een van onze vestigingen in Arnhem of Nijmegen en wij helpen je verder.

Duidelijk Hekkelman.