Cover voor

Hulp nodig bij jouw Omgevingswet vraagstuk?

Kies voor Hekkelman.

Bewezen kennis van de Omgevingswet.

Sterk in kennisdeling

Meer dan 100 Omgevingswet cursussen gegeven aan een groot aantal organisaties.

Maatwerk advies

Dagelijks schrijven we uitgebreide adviezen over Omgevingswet vraagstukken.

Co-creatie

Met 17 gemeenten hebben we een Handboek Omgevingsplan geschreven.

Team Omgevingswet

Team Omgevingswet

Met onze jarenlange ervaring, uitgebreide en parate kennis en een praktische en betrokken mindset, helpt Team Omgevingswet jou graag verder met jouw Omgevingswet vraagstuk.

Ben jij klaar voor de Omgevingswet?

De Omgevingswet is van essentieel belang voor (alle uitdagingen en ontwikkelingen in) de fysieke leefomgeving. Daarom is het belangrijk dat jouw organisatie goed voorbereid is.

Team Omgevingswet weet welke vraagstukken met name gaan spelen en zijn daardoor in staat om direct na inwerkingtreding snel en op hoog niveau te adviseren. Wij zijn in staat om de juridische vraagstukken waar je tegenaan loopt, van een kwalitatief hoogwaardig en praktisch uitvoerbaar advies te voorzien. Of het nu gaat om het wijzigen van het omgevingsplan, het beoordelen van omgevingsvergunningen (voor de bouw-, omgevingsplan en milieubelastende activiteit) of het begeleiden van juridische procedures: wij hebben de expertise in huis, op nagenoeg alle Omgevingswetaspecten.

Met onze begeleiding leg je een stevige juridische basis voor toekomstige uitdagingen in de fysieke leefomgeving.

Voor ontwikkelende (markt)partijen zijn er in verband met de inwerkingtreding van de Omgevingswet specifieke aandachtspunten. Wij informeren jouw organisatie hier graag over. Neem gerust contact op met Luuk, Merel of Tycho.


Team Omgevingswet deelt met jou de meest relevante kennis op één plek.

Ons toegewijde team van specialisten heeft als doel om jou te voorzien van de belangrijkste informatie en praktische tips om de veranderingen en mogelijkheden van de Omgevingswet te begrijpen en toe te passen. Door het volgen van deze pagina of onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste updates, nieuws en inzichten.

Duidelijk Hekkelman.