Privacyverklaring 'werken bij'

    In dit deel van onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens als je bij ons solliciteert. Wij hechten belang aan jouw privacy en gaan dan ook vertrouwelijk en zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Meer informatie over de omgang met persoonsgegevens bij onze juridische of online dienstverlening vind je via deze link.

    Wij kennen twee entiteiten die als verwerkingsverantwoordelijken gelden in de zin van de AVG. De contactgegevens zijn:

    Hekkelman Advocaten N.V.
    Hekkelman Notarissen N.V. (Nijmegen)
    Hekkelman Notarissen N.V. (Arnhem)
    Prins Bernhardstraat 1Oranjesingel 41Sickeszplein 1
    6521 AA Nijmegen6511 NN Nijmegen6821 HV Arnhem
    Postbus 1094Postbus 1468Postbus 1063
    6501 BB Nijmegen6501 BL Nijmegen6801 BB Arnhem
    024 – 382 83 84024 – 382 84 86026 – 3777 111
    info@hekkelman.nlnotariaat@hekkelman.nlnotariaat@hekkelman.nl

    Persoonsgegevens

    Als je bij ons solliciteert verwerken wij een aantal persoonsgegevens van je, zoals:

    • NAW-gegevens
    • telefoonnummer en e-mailadres
    • geslacht
    • geboortedatum
    • opleidingsniveau
    • cijferlijsten en diploma’s
    • CV en motivatie
    • inhoud communicatie met ons
    • openbare informatie op internet
    • rapportages van assessments en andere testen (indien van toepassing)
    • bankrekeningnummer (voor onkostenvergoeding)
    • informatie over vorige dienstbetrekkingen of stages
    • informatie inzake de beoordeling van de geschiktheid voor een functie

    Doelen en grondslagen

    Wij verwerken je persoonsgegevens in het kader van jouw sollicitatie. Meer specifiek verwerken wij je persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

    • werving en selectie
    • beoordeling van je geschiktheid voor een functie
    • afhandeling van gemaakte onkosten
    • communicatie met jou en eventuele referenten
    • uitvoeren en beoordelen assessments
    • verbeteren van onze sollicitatieprocedure
    • aangaan van een arbeidsrelatie
    • beveiliging systemen
    • voldoen aan wet- en regelgeving

    Wij baseren het verwerken van je persoonsgegevens op de uitvoering van een voorgenomen arbeidsovereenkomst (artikel 6 lid 1 onder b AVG) of om te kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen (artikel 6 lid 1 onder c AVG). Ook kunnen wij het verwerken van je persoonsgegevens baseren op artikel 6 onder f AVG (gerechtvaardigd belang), zoals het in stand houden van een goed personeelsbestand.

    Als wij vooraf je toestemming vragen voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals voor het verkrijgen van inzage in het assessmentrapport of het gebruiken van je foto, dan verwerken wij jouw persoonsgegevens op grond van artikel 6 onder a van de AVG (toestemming). Je mag op ieder moment je toestemming intrekken, maar de gegevens die tot aan het moment van intrekking zijn verwerkt blijven rechtmatig verwerkt.

    Verstrekking aan derden

    Wij maken in het kader van onze sollicitatieprocedure gebruik van diensten van andere partijen, zoals wervings- en selectiebureaus en IT-leveranciers. Zij kunnen daarom toegang hebben tot jouw persoonsgegevens. Ook kan het voorkomen dat we jouw persoonsgegevens moeten verstrekken aan derden als we dat wettelijk of op grond van onze beroepsregels verplicht zijn.Zij kunnen daarom toegang hebben tot jouw persoonsgegevens. Ook kan het voorkomen dat we jouw persoonsgegevens moeten verstrekken aan derden als we dat wettelijk of op grond van onze beroepsregels verplicht zijn.

    Bewaartermijn

    Als je wordt afgewezen nadat je hebt gesolliciteerd worden je gegevens binnen 4 weken na afloop van de sollicitatieprocedure verwijderd, tenzij je toestemming hebt gegeven om die nog een jaar te mogen bewaren. Kom je in dienst bij ons, dan worden je persoonsgegevens langer bewaard voor je arbeidsovereenkomst.

    Uw rechten

    Je hebt het recht om ons een verzoek te doen tot inzage, verbetering, aanvulling of afscherming van je persoonsgegevens. Ook kun je ons om verwijdering van je persoonsgegevens verzoeken, bijvoorbeeld als wij je persoonsgegevens verwerken op grond van toestemming en je jouw toestemming hebt ingetrokken. Tevens mag je bezwaar aantekenen tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden. Wij streven ernaar binnen een maand op je verzoek te reageren.

    Je kan je verzoeken, vragen of klachten per e-mail richten aan info@hekkelman.nl of per post aan:

    Hekkelman advocaten en notarissen
    Postbus 1094
    6501 BB Nijmegen

    Graag erbij vermelden dat het om een verzoek of klacht gaat met betrekking tot je persoonsgegevens.

    Klacht over de verwerking van uw persoonsgegevens

    Als je een klacht hebt over onze verwerking van jouw persoonsgegevens, laat dit dan vooral aan ons weten. Als we er niet samen uitkomen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt daarvoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

    Wijzigingen privacyverklaring

    Wij kunnen deze privacy verklaring wijzigen. De wijzigingen worden op de website gepubliceerd.

    Datum laatste wijziging: 24 september 2019