publicatie

  Het boek: 'Privacy in de afvalindustrie'

  Monique Hennekens
  Monique HennekensPublicatiedatum: 31 mei 2018Laatste update: 21 augustus 2019

  Monique Hennekens overhandigt eerste exemplaar van ‘Privacy in de afvalindustrie’

  Onze privacy advocaat Monique Hennekens heeft op 31 mei het eerste exemplaar van ‘Privacy in de afvalindustrie’ overhandigt aan Olaf Prinsen, directeur van de Koninklijke Vereniging voor Afval- en Reiningsmanagement (NVRD). Dit gebeurde tijdens het NVRD jaarcongres. Monique belicht in het boek de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en wat de inwerkingtreding van de nieuwe privacyregelgeving betekent voor de afvalindustrie. ‘Ook bij de afvalinzameling worden persoonsgegevens verwerkt. Daarom is privacy ook belangrijk voor de afvalindustrie’, zei Monique Hennekens direct in een reactie na overhandiging. De publicatie is geschreven in samenwerking met Waste Insight.

  Positieve reacties

  De publicatie is goed ontvangen door de deelnemers van het NVRD-congres. Monique kijkt dan ook met veel plezier terug op de lancering van het boek. ‘Ik had wel verwacht dat ‘Privacy in de afvalindustrie’ goed zou worden ontvangen op het NRVD congres. Maar dat de reacties zo positief zouden zijn, had ik niet voorzien.’ Klik hier voor een uitgebreid verslag van deze dag.

  Het boek ‘Privacy in de afvalindustrie’ is te bestellen bij Bol.com. Cliënten van Hekkelman kunnen een gratis exemplaar krijgen. Neem daarvoor contact op met Monique Hennekens.

  Meer weten over privacy in de afvalbranche?

  Klik hier voor meer informatie over ons expertisegebied ‘privacy in de afvalbranche’ of neem contact op met Monique Hennekens.

  Download publicatie

  Medium: Privacy in de afvalindustrie