Team Twente

  Specialisten in bestuurs- en omgevingsrecht gericht op regio Twente

  Hoewel Hekkelman advocaten en notarissen gevestigd is in Nijmegen hebben wij een bijzondere binding met Twente. Een deel van onze advocaten is daar opgegroeid en sommigen wonen daar met veel plezier.  Bovendien zijn twaalf van de veertien Twentse gemeenten klant van Hekkelman.

  De overheidspraktijk van Hekkelman geniet landelijke bekendheid. Om de juridische ontwikkelingen op dat terrein te vertalen naar wat er speelt in regio Twente, heeft Hekkelman ‘Team Twente’ opgericht. Met meerdere advocaten die wonen, leven en onderdeel zijn van de regio zet dit team zich graag in om de Twentse gemeenten optimaal te bedienen.

  Hoe werkt Team Twente?

  De advocaten van Team Twente weten welke thema’s belangrijk zijn voor Twente. Wij zorgen ervoor dat de Twentse gemeenten helemaal up-to-date zijn en direct toegang hebben tot specialistische kennis. Dit doen wij door het delen van onze kennis, het organiseren van bijeenkomsten en het introduceren van de Juridische Helpdesk Twente.

  Thema’s die in 2021 extra aandacht krijgen zijn onder andere:

  • Ontwikkeling van zon- en windparken
  • Nieuwe omgevingswet
  • Binnenstedelijke ontwikkelingen
  • De (juridische) uitdagingen van een krimpregio.

  Juridische Helpdesk Twente

  Voor alle gemeenten in Twente hebben wij een gratis Juridische Helpdesk. Deze helpdesk biedt de mogelijkheid om een kleine vraag door een specialistische advocaat te laten beantwoorden. Dit geldt voor vragen die binnen een half uur afgehandeld kunnen worden en waarvoor geen dossier hoeft te worden aangemaakt. Daarbij streven wij ernaar om deze vragen op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.

  Neem nu contact op met Team Twente

  De advocaten van Team Twente en collega's staan je graag te woord om toe te lichten wat we voor de Twentse gemeenten kunnen betekenen.

  De contactgegevens staan hiernaast op deze pagina. Ook kun je bellen naar het algemene nummer via 024 382 8384.