Commerciële vastgoedtransacties begeleiden

Wij begeleiden commerciële vastgoedtransacties door op maat gesneden contracten waarmee problemen voorkomen worden. Je kunt voor de verkoop van één pand en de verkoop van een cluster panden bij ons terecht.

Veelgestelde vragen

 • Ja, dat doen wij de in vorm van een maatwerkcontract, eventueel in de vorm van een ‘as is, where is’- contract.

 • Ja, wij hebben de expertise om de juiste bepalingen in het maatwerkcontract op te nemen.

Vragen over commerciële vastgoedtransacties? Neem contact met ons op.

Interesse in een van onze andere expertises?

 • Vastgoed

  Transacties en geschillen op het gebied van vastgoed en huurrecht zijn gebonden aan talrijke complexe wetten en regelingen. Goede advisering vereist dus grondige en actuele kennis. De advocaten en notarissen van Hekkelman beschikken over gespecialiseerde kennis en ervaring om je te adviseren over uiteenlopende vastgoed- en huurrecht vraagstukken.
 • Huur van bedrijfsruimte

  Van kantoren tot tankstations tot multifunctionele accommodaties: wij hebben de specialistische kennis in huis om maatwerkcontracten te maken. Van een reguliere huurders/ verhuurders overeenkomst tot een ‘triple net’ -huurovereenkomst. Ook als er gaandeweg problemen ontstaan in de huur/verhuur relatie staan onze advocaten voor je klaar.
 • Hypothekeekakte opstellen

  Als er sprake is van een hypotheek, dan is een gang naar de notaris verplicht. De notaris maakt de akte op. Ook loopt het geld verkeer via de notaris. Dit betekent dat het geld voor de aankoop tijdig op de rekening staat zodat na ondertekening van de akte de verkopende partij het geld ontvangt. Daarnaast is de notaris ook betrokken bij het oversluiten van de hypotheek.
 • Koop & levering vastleggen

  De levering van vastgoed vindt (op grond van de wet) plaats door het tekenen van een notariële akte. Zonder notaris dus geen eigendomsoverdracht. In de leveringsakte staan de afspraken uit de koopovereenkomst die de partijen hebben gesloten. De notaris is degene die deze afspraken op een juiste wijze vastlegt. Hij is onafhankelijk en onpartijdig en moet de belangen van alle partijen bij de akte behartigen.

Duidelijk Hekkelman.