Huur van bedrijfsruimte

Van kantoren tot tankstations tot multifunctionele accommodaties: wij hebben de specialistische kennis in huis om maatwerkcontracten te maken. Van een reguliere huurders/ verhuurders overeenkomst tot een ‘triple net’ -huurovereenkomst. Ook als er gaandeweg problemen ontstaan in de huur/verhuur relatie staan onze advocaten voor je klaar.

Veelgestelde vragen over huur van een bedrijfsruimte

 • We starten meestal met een bemiddelingsproces waarin we proberen de verhuurder op andere gedachten te brengen. Daarbij is ons streven dat de huurder zo lang mogelijk in het gehuurde pand kan blijven zitten. Als de bemiddeling niet succesvol is, dan verzetten we ons ‘met hand en tand’ in een proces.

 • Jazeker, we starten het proces met het inventariseren van welke verantwoordelijkheden, waar moeten komen te liggen. In sommige gevallen komen we uit bij de ‘triple net’- huurovereenkomsten.

Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Maak kennis met onze experts

Direct in contact komen?

Interesse in een van onze andere expertises?

 • Vastgoed

  Transacties en geschillen op het gebied van vastgoed en huurrecht zijn gebonden aan talrijke complexe wetten en regelingen. Goede advisering vereist dus grondige en actuele kennis. De advocaten en notarissen van Hekkelman beschikken over gespecialiseerde kennis en ervaring om je te adviseren over uiteenlopende vastgoed- en huurrecht vraagstukken.
 • Commerciële vastgoedtransacties begeleiden

  Wij begeleiden commerciële vastgoedtransacties door op maat gesneden contracten waarmee problemen voorkomen worden. Je kunt voor de verkoop van één pand en de verkoop van een cluster panden bij ons terecht.
 • Groepshuisvesting

  Groepshuisvesting kennen we in alle soorten en maten. Een voorbeeld daarvan is CPO. CPO staat voor ‘Collectief particulier opdrachtgeverschap’. Groepshuisvesting, een woonvereniging, meergeneratiewoning of gemeenschappelijk wonen zijn voorbeelden waarin deze woonvorm tot uitdrukking kan komen. Waar je normaal alleen óf met je partner een hypotheek aangaat, is dat bij groepshuisvesting vaak met meerdere personen. Om deze bijzondere woonvorm niet uit te laten lopen op een financieel fiasco, is het belangrijk om de afspraken helder op papier te zetten en alle mogelijke scenario’s in kaart te brengen.

Duidelijk Hekkelman.