Werken bij


Hekkelman advocaten en notarissen geniet landelijke bekendheid. Wij zijn een van de grotere kantoren voor juridische dienstverlening in de regio Nijmegen-Arnhem. Op veel vakgebieden is specialistische kennis in huis. Het kantoor kenmerkt zich door haar no-nonsense cultuur.

Zoek je een aansprekende stageplek? Wil je met je bul op zak bij een inspirerend kantoor aan de slag? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Hekkelman staat altijd open voor getalenteerde juristen met een 'drive'. Persoonlijkheden die zich onderscheiden van de rest en excelleren op specifieke vakgebieden. Creatievelingen die beschikken over sociale vaardigheden en commercieel inzicht. Herken je jezelf hierin? Open sollicitaties zijn van harte welkom!

Hekkelman heeft regelmatig stageplekken en vacatures. Heb je interesse, houd dan onze website in de gaten. In onze filosofie is het van belang dat de mensen die bij Hekkelman werken plezier in hun werk hebben. Je brengt immers genoeg tijd op kantoor door. Daarom bieden wij uitstekende faciliteiten en goede arbeidsvoorwaarden. Wij staan open voor eigen initiatief en geven de ruimte voor ontwikkeling van talent.

Durf jij de uitdaging aan?

Vacatures

Vacature Senior advocaat medewerker sectie Arbeidsrecht | 32-40 uur

Ligt jouw passie bij het arbeidsrecht en heeft dit rechtsgebied geen geheimen meer voor jou? Ben jij toe aan een mooie vervolgstap? Ter uitbreiding van de sectie arbeidsrecht en op termijn opvolging zoeken wij een ambitieuze senior...

Vacature Beginnend kandidaat-notaris Ondernemingsrecht | 4 á 5 dagen per week

Ben jij een jonge kandidaat-notaris (startend of met enkele jaren ervaring) met een betrokken en kritische werkhouding en interesse voor het ondernemingsrecht? Dan is Hekkelman Notarissen op zoek naar jou!

Vacature Advocaat medewerker ondernemingsrecht/insolventierecht M/V | 32 - 40 uur

Ter uitbreiding van onze sectie ondernemingsrecht en insolventierecht zoeken wij een advocaat medewerker.

Vacature Beginnend stagiaire/medewerker vastgoed

Wij hebben plaats! We zijn op zoek naar een beginnend stagiaire/medewerker civiel vastgoed (koop, huur, bouw en contractenrecht).

Onderwerpen

Onze missie

Uw juridische partner zijn, die u vanuit kennis, betrokkenheid, daadkracht en passie, adviseert en die in alles kwaliteit nastreeft. Uw juridisch baken zijn dat pal voor uw belangen staat. Ervaar Hekkelman

Meer
Beginnen als notaris

Wanneer je bij Hekkelman als kandidaat-notaris begint, mag je meteen ervaren hoe het vak in de praktijk werkt. Je maakt deel uit van een van de gespecialiseerde secties, loopt vanaf dag één in de dossiers van de andere (kandidaat-)notarissen mee en verricht daarin werkzaamheden. Redelijk snel krijg je je eerste 'eigen' zaken en cliënten.

Meer
Student-stage

Ieder jaar heeft Hekkelman de mogelijkheid een twintigtal rechtenstudenten een student-stage binnen de advocatuur aan te bieden. In onze optiek is dit de beste manier om elkaar te leren kennen. De studenten zien hoe ons kantoor functioneert en wij blijven op de hoogte van de ontwikkelingen in het studentenbestaan.

Meer
Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure voor advocaat stagiaires en advocaat medewerkers bestaat uit meerdere rondes. Allereerst wordt er een selectie gemaakt van alle ontvangen sollicitatiebrieven en cv's. Hierbij wordt gekeken naar de inhoud van je brief, het taalgebruik en de cijferlijst. Op basis daarvan kan je worden uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek.

Meer
Beginnen als advocaat

Wanneer je bij Hekkelman als advocaat begint, ga je meteen in de praktijk aan de slag. Je maakt deel uit van een van de gespecialiseerde secties, loopt vanaf dag één in de dossiers van andere advocaten mee en verricht daarin werkzaamheden, in eerste instantie onder strikte begeleiding. Redelijk snel krijg je echter al je eerste 'eigen' zaken en clienten.

Meer
Interesse in student-stage

Zoek je een inspirerende stageplek? Wil je met je bul op zak bij een inspireren kantoor aan de slag? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Hekkelman heeft regelmatig stageplekken en vacatures.

Meer