Hekkelman Notarissen

Wordt Hekkelman Notarissen jouw volgende stap? Je bent in ieder geval meer dan welkom om bij ons jouw reis te starten of verder te vervolgen. Waar je precies naar op zoek bent, dat weten we natuurlijk niet. Maar op deze pagina kun je scherp krijgen of wij bij je passen. Meer weten over Hekkelman Notarissen? Volg de route!

“In een informele werkomgeving waarin plezier en prettig contact met collega’s hoog in het vaandel staan, krijg jij de ruimte om jouw ambities waar te maken.”

Anisa Memic, HR Manager Notariaat

Anisa Memic

Over Hekkelman Notarissen

Wij passen bij jou als je een kantoor zoekt met een grootte die het mogelijk maakt om aan complexe, specialistische zaken te werken. Maar daarbij klein genoeg is om een ontspannen sfeer te behouden en persoonlijke aandacht te garanderen.

Een kantoor met gedreven en toegankelijke collega’s die je helpen als het nodig is. Waar inventief, deskundig, betrokken, ondernemend en pragmatisch belangrijke waarden zijn. En medewerkers vertrouwen krijgen om hun ambities waar te maken, ook als dat gepaard gaat met vallen en opstaan.

DAAROM HEKKELMAN NOTARISSEN

Work-life in balans

Ruimte voor een goede work-life balance met oprechte aandacht voor de medewerker.

Top 10 notariskantoor

One stop shop voor hoogwaardige juridische dienstverlening en brede opleidingsmogelijkheden.

Ideale grootte

Ons kantoor heeft de ideale grootte voor je hele loopbaan, van student tot pensioen.

Duidelijk Hekkelman.