Werken bij Hekkelman

  Bij Hekkelman geloven we in duidelijk zijn. Naar onze cliënten én collega’s. Zo zijn wij uitgegroeid tot een van de grotere kantoren in de regio Arnhem-Nijmegen en genieten wij landelijke bekendheid.

  Het vasthouden van deze groei is voor ons erg belangrijk. Daarom zoeken wij gedreven juristen. Creatievelingen die toegankelijk en ondernemend zijn. Persoonlijkheden die zich graag onderscheiden en excelleren op specifieke vakgebieden. Betrokken bij zowel cliënten als collega’s.

  En wat doen wij? Wij zorgen ervoor dat jij de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Staan open voor initiatief, ondersteunen waar nodig. En bieden jou de faciliteiten om optimaal te kunnen presteren. Zodat ook jij kan blijven groeien.

  Ga jij de uitdaging aan?

  WIJ

  Samen sta je sterker! Dat weten we allemaal. Toch is het lastig te voorkomen dat er binnen de advocatuur en het notariaat eilandjes ontstaan. Daarom willen wij bij Hekkelman meer wij, minder jij en ik. Dat betekent elkaar meer zien, elkaar beter leren kennen en meer samenwerken. Binnen de sectie, buiten de sectie en met de collega’s van het notariaat of de advocatuur. Voor onze belangrijkste samenwerkingspartner, namelijk de cliënt!

  CREËREN

  Bij creatieve beroepen denk je niet meteen aan een advocaat of een notaris. Wij zien dat anders. Echte meerwaarde ontstaat wanneer je verder kijkt dan dertien-in-een-dozijn adviezen en standaard rapporten. Het vergt inventiviteit om tot nieuwe inzichten te komen en ondernemerschap om dingen mogelijk te maken. Hekkelman creëert, zodat onze cliënten altijd in ontwikkeling blijven.

  HELDERE

  Er is meer informatie beschikbaar dan ooit. Zoveel dat het je kan laten duizelen. Bij Hekkelman zorgen wij ervoor dat onze cliënten nooit overdonderd worden door nutteloze pagina’s. Geen mitsen en nog minder maren. Door onze pragmatische aanpak geven we onze klanten grip en vertrouwen. Niet alleen inhoudelijk houden we van duidelijkheid. Ook tijdens het proces en in communicatie streven wij ernaar om transparant te zijn, naar onze cliënten én naar elkaar.

  OPLOSSINGEN

  Alle kennis van de wereld geeft nog geen wijsheid. Bij Hekkelman kijken we verder dan de boeken. We zien wat nodig is. Geen quick fix, maar een duurzame oplossing voor de toekomst. Met de behoeften van de cliënt als leidraad en met zijn leefomgeving in gedachten. Daarom streven wij naar excellente kennis voor onszelf en voor anderen.