Maak kennis met Lucienne van Bavel

  Lucienne van Bavel 720x480

  Lucienne van Bavel werkt inmiddels al meer dan 2.5 jaar bij Hekkelman. Als tweedejaars rechtenstudent kwam ze al bij Hekkelman terecht. Begonnen als scanner, doorgestroomd tot juridisch medewerker en nu ze haar diploma binnen heeft, is Lucienne kandidaat-notaris op de sectie Onroerend Goed. Voor Lucienne ging het als vanzelf, maar toen ze hier begon had ze niet verwacht dat het zo zou lopen. "Het is heel erg snel gegaan. Ik ben hier bij Hekkelman begonnen als scanner. Een flexibele bijbaan. En nu ben ik kandidaat-notaris, werk waarbij je echt verantwoordelijkheden hebt. Geleidelijk heb ik hier stappen kunnen maken."

  “Ik was op zoek naar een nieuwe bijbaan, ik werkte bij de Albert Heijn en wilde een bijbaan die beter aansloot bij mijn studie. Een aantal vrienden adviseerden om bij Hekkelman te solliciteren. Volgens hen een flexibele en fijne bijbaan. En als student je eigen tijd kunnen indelen is erg handig. Ik ben gaan solliciteren en werd uitgenodigd voor een gesprek.

  De eerste keer dat ik bij Hekkelman kwam was ik onder de indruk. Groot authentiek pand. Een bekende naam. Fijne sfeer. Na het gesprek had ik een week later al mijn eerste werkdag. Hoewel ik ‘maar’ scanner was, was ik er trots op dat ik dit bij Hekkelman mocht doen.

  Na een tijdje scanner te zijn geweest werd ik gevraagd om te gaan inboeken bij de sectie Personen- en familierecht. Dat heb ik ruim een jaar gedaan. Totdat ik werd gevraagd om op de sectie Onroerend Goed een secretaresse te vervangen die met zwangerschapsverlof ging. Sindsdien ben ik echt inhoudelijk aan de slag gegaan. Dat ging goed, een half jaar later werd ik juridisch medewerker. Mooi stap voor stap. Eerst bezig met inboeken, concepten versturen. Daarna de concepten zelf gaan maken. En nu heb ik ook gesprekken met cliënten, waarbij ik met hen de akte doorloop.

  Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, je krijgt de begeleiding die je nodig hebt. Ervaren medewerkers nemen de tijd om je dingen te leren.

  Je krijgt bij Hekkelman snel vertrouwen en verantwoordelijkheid. Natuurlijk worden je stukken inhoudelijk nog nagelopen, maar het is niet zo dat je tijdens het werk continu wordt gecontroleerd. Ze vertrouwen erop dat je ervoor zorgt dat het werk af komt en er een goed eindproduct wordt afgeleverd. Zonder dat je in het diepe wordt gegooid, je krijgt de begeleiding die je nodig hebt. Ervaren medewerkers nemen de tijd om je dingen te leren. Zij staan open voor vragen en zijn oprecht geïnteresseerd. Ik ben blij dat ik de kans krijg om hier als kandidaat-notaris te starten.”.