Maak kennis met Sammy Keywani

  Sammy Keywani 720 x 480

  Sammy Keywani werkt sinds juli 2019 bij Hekkelman. Hij begon als student-stagiair en is nu juridisch medewerker op de sectie Overheid & Vastgoed. In september 2021 gaat hij beginnen aan zijn beroepsopleiding. Voor Sammy gaat een droom in vervulling. "De studie rechten begon ik met één doel: advocaat worden. Als advocaat sta je in de frontlinie. Jij zorgt ervoor dat de zaak wordt afgerond. Ik vind het fantastisch dat ik bij Hekkelman de kans krijg om dat in de praktijk te ervaren.".

  “Ik was voor een zomerstage op zoek naar een kantoor dat gespecialiseerd is in het Omgevingsrecht. Dan kom je al gauw bij Hekkelman terecht. Daarnaast moest ik mijn scriptie schrijven. Tycho Lam, partner bij Hekkelman en tevens docent aan de Radboud Universiteit, werd mijn scriptiebegeleider. Zo kwam het weleens voor dat ik op kantoor was om stage te lopen en daarnaast een gesprek had met Tycho om mijn scriptie te bespreken. Een prettige combinatie.

  Tijdens mijn stage kreeg ik begeleiding van Yasemin Demirci. Ik werd door haar erg goed opgevangen. Vanaf de eerste dag heeft ze mij bij zoveel mogelijk zaken betrokken. Ook stond ze voor mij klaar om vragen te beantwoorden. De eerste weken hield ik me voornamelijk bezig met kleinere vraagstukken. Na twee weken ben ik zelfstandiger gaan werken, mocht ik de zaak in zijn geheel doorlopen. Al snel voelde ik me bij Hekkelman op mijn plek. Andere advocaten behandelde mij als volwaardig medewerker. Door mijn stage kreeg ik een goed beeld van Hekkelman en de advocatuur.

  Een partner die mij, een stagiair, vraagt om advies. Dat typeert voor mij hoeveel vertrouwen Hekkelman geeft aan stagiairs en medewerkers. Ze zijn bereid om naar je te luisteren.

  Het moment dat me het meest is bijgebleven van mijn stageperiode, was in de auto samen met Tycho op weg naar een zitting. In de auto gaf Tycho mij een dossier en vroeg hem te adviseren. Hij wilde weten hoe ik over de zaak dacht. Ik vond het een speciaal moment. Een partner die mij, een stagiair, vraagt om advies. Dat typeert voor mij hoeveel vertrouwen Hekkelman geeft aan stagiairs en medewerkers. Ze zijn bereid om naar je te luisteren.

  Na mijn stage kwam ik nog regelmatig bij Hekkelman om mijn scriptie te bespreken. Tijdens de laatste scriptiebespreking kwam mijn toekomst ter sprake. Ik gaf aan mijn carrière graag te willen doorzetten bij Hekkelman. Als juridisch medewerker mocht ik vervolgens aan de slag binnen de praktijkgroep Agribusiness & landelijk gebied.”.