Werken bij de advocatuur

  Wij zijn Hekkelman Advocaten. Eén van de grootste kantoren in de regio Nijmegen, met landelijke bekendheid. Gekenmerkt door haar toegankelijke en nuchtere cultuur. Aan ons kantoor in Nijmegen zijn meer dan 90 medewerkers verbonden, waaronder 47 advocaten. We zijn nu gevestigd aan de Prins Bernhardstraat 1 en vanaf september 2023 te vinden aan de Oranjesingel 1.

  Hoge kwaliteit met een vooruitstrevende mentaliteit

  Bij Hekkelman Advocaten is het leveren van hoge kwaliteit topprioriteit. Daarom geloven wij in advocaten die zich specialiseren en bekendstaan om hun expertise. Dit doe je niet alleen, dit doe je samen. Daarom stimuleren wij dat collega’s elkaar helpen. Samen kansen pakken, samen problemen oplossen. Elkaar naar een hoger niveau tillen. Elke dag weer.

  Wij creëren heldere oplossingen

  Intern werken wij bij Hekkelman Advocaten dagelijks aan het creëren van heldere oplossingen. Voor onze cliënten, maar ook voor elkaar. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze mensen benaderbaar zijn. Kennis overdragen. Initiatief nemen. Continu bezig zijn met het verbeteren van (interne) processen. Zo halen wij het beste in onze mensen naar boven.

  Jij

  Wij richten ons op jou als mens. Zowel binnen als buiten kantoor. Daarom nemen wij de balans tussen werk en privé erg serieus. Jij bent namelijk zoveel meer dan een medewerker van Hekkelman. Jij combineert je werk bijvoorbeeld met jouw gezin, huisdieren, sport en hobby’s. Bovendien wil jij je werkdag flexibel kunnen indelen en kunnen werken op afstand. Dat vinden wij belangrijk!

  Yasemin - Jij

  Jouw werk

  Je zult de nodige uren op kantoor doorbrengen. Het is dus van belang dat je het werk leuk vindt, voldoende uitdaging ziet, kan ontwikkelen en doorgroeien. We investeren in jouw ontwikkeling door het aanbieden van opleidingen en trainingen. Daarnaast kun je rekenen op jouw ervaren collega’s die graag kennis overdragen en jou helpen succesvol te worden binnen onze organisatie.

  Yasemin - Jouw werk

  Jouw toekomst

  Naast het hier en nu, ben je bezig met de toekomst. Voor jou geldt een ‘leven lang leren’. Jij wil werken aan projecten die bijdragen aan een betere toekomst. Ook verlang jij een toekomstvisie van ons als organisatie. Wij doen er alles aan om hierin mee te gaan. We zijn zeer actief in de regio en vinden het belangrijk een steentje bij te dragen aan de maatschappij.

  Yasemin - jouw toekomst 1

  Onze mensen

  Wil jij jouw toekomstige collega’s van de advocatuur al een beetje leren kennen? Of wil je gewoon weten hoe onze mensen het vinden om bij Hekkelman te werken? Dit en meer lees je in onderstaande interviews.

  Jouw loopbaan

  In iedere fase van jouw carrière zorgen wij ervoor dat jij jezelf ontwikkelt en de volgende stap kan zetten. Zo kun je bij ons starten als werkstudent en doorgroeien tot partner. Uiteraard heb je zelf de regie over welk pad je wil bewandelen. Geen ambitie om partner te worden? Wij zijn bereid om met jou naar andere mogelijkheden te kijken voor een duurzame samenwerking.

  Hekkelman Academy

  Via de Hekkelman Academy bieden wij trainingen en cursussen aan die jou verder helpen met uitbreiden van jouw juridische expertise. Ook vinden wij het belangrijk dat je de mogelijkheid krijgt om vaardigheden te ontwikkelen naast juridische expertise. Denk aan communicatieve vaardigheden, presenteren en onderhandelen. Tot slot ondersteunen wij je graag bij het ontwikkelen van jouw ‘personal brand’: wie ben je, wat heb je te bieden en hoe kun je daarmee waarde creëren voor jouw cliënten?

  Onze vacatures

  Past jouw profiel bij een topkantoor in de advocatuur en word jij enthousiast van onze organisatie? Dan leren we je graag kennen! Je kunt specifiek op een vacature reageren, of solliciteren op onze open vacature als de ideale vacature er voor jou niet tussen staat. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken!

  Vrijblijvend kennismaken?

  Wil jij een vrijblijvend gesprek met een van onze mensen over de mogelijkheden bij Hekkelman Advocaten? Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op voor een afspraak.