Maak kennis met Auke Klomp

  Auke Klomp 720 x 480

  Auke Klomp is al veertien jaar werkzaam bij Hekkelman. Als advocaat richt hij zich op het civiele vastgoed. Met een specifieke focus op koop, bouw en huur. Volgens Auke kun je bij Hekkelman echt bouwen aan je carrière. Zelfs doorgroeien tot partner, zoals Auke dat in 2019 heeft gedaan. "Hekkelman is een kantoor met groeiambities. Een dynamische leerschool met volop kansen en perspectief. Wij geven je de vrijheid om initiatief te nemen en de mogelijkheid om zaken zelfstandig op te pakken. En zijn bereid om met je mee te denken.".

  “Ik ben er trots op dat ik werkzaam ben bij Hekkelman. Toen ik in 2007 bij Hekkelman startte, stond het kantoor al bekend als één van de beste uit de regio. Deze status heeft Hekkelman behouden en zelfs verder uitgebouwd. Ook landelijk genieten wij bekendheid. Daarnaast heeft Hekkelman altijd sterke partners gehad. Partners met expertise die zorgen voor het interessante en uitdagende werk. Daar probeer ik nu op mijn eigen manier ook een steentje aan bij te dragen.

  In hoeverre het werk uitdagend en interessant is, is uiteraard voornamelijk afhankelijk van de klant en de klantvraag. En de ontwikkeling die op dat vlak zie, daar blijf ik me over verbazen. Wij blijven groeien in nieuwe klanten. Niet alleen in aantallen, maar ook in kwaliteit en complexiteit. Bovendien blijven bestaande klanten terugkomen, waarbij de omvang van de zaken steeds groter wordt.

  Ik denk dat er nog hele mooie partijen zijn waar wij nog niet voor werken, maar wel voor zouden kunnen en willen werken. Daarin zie ik nog veel potentie. Wij hebben de juiste mensen in huis om dit waar te maken.

  We werken voor ontzettend mooie partijen. En dat moeten we vasthouden. Ik denk dat er nog hele mooie partijen zijn waar wij nog niet voor werken, maar wel voor zouden kunnen en willen werken. Daarin zie ik nog veel potentie. Wij hebben de juiste mensen in huis om dit waar te maken.

  Bij Hekkelman werkt een diverse club mensen, zowel qua leeftijd als interesses. Het is geen eenheidsworst. Iedere collega voegt op zijn eigen manier waarde toe aan de organisatie en heeft de vrijheid om dit naar wens in te vullen. Je kunt hier jezelf zijn. Maar wat we gemeen hebben is dat we gedreven zijn door de inhoud, pragmatisch willen zijn en in alles kwaliteit nastreven.

  En uiteraard zijn mijn collega’s hele fijne mensen om mee samen te werken. Mensen die elkaar het beste gunnen en bereid zijn om iets voor elkaar te doen. Het is ontzettend mooi om daar onderdeel van uit te maken. Ik kijk ernaar uit om samen met deze mensen de volgende stap te zetten.”.