Werken bij het notariaat

  Wij zijn Hekkelman Notarissen. Te vinden in Arnhem en Nijmegen. Gespecialiseerd in drie verschillende vakgebieden en een integere partner voor juridisch advies. Met 60 medewerkers, waaronder 7 notarissen, 1 toegevoegd notaris en 14 kandidaat-notarissen zijn we één van de grootste kantoren in de regio Arnhem-Nijmegen.

  Laagdrempelig en kleurrijk

  Onze mensen zijn gedreven en betrokken adviseurs. Zowel privé als zakelijk. Ons motto? Gewoon goed geregeld. Dit doen we op een laagdrempelige no-nonsense manier. Zoals we zelf ook graag worden geholpen. Werken doe je bij ons in een kleurrijk en gedreven team. Een team dat in alles kwaliteit nastreeft. Onze communicatie is helder. De lijntjes zijn kort. De sfeer ontspannen. Zo zorgen wij ervoor dat jij prettig kan werken en het maximale uit jezelf kan halen.

  Wij creëren heldere oplossingen

  Bij Hekkelman staat het creëren van heldere oplossingen centraal. Dit doen we voor onze cliënten. En voor elkaar. Elke dag zijn wij bezig met het verbeteren van onze interne processen. Om het voor onszelf en voor de cliënt makkelijker te maken. Hiervoor luisteren wij naar onze mensen en bieden ruimte om deze ideeën uit te voeren. Zo zorgen wij ervoor dat we morgen beter zijn dan vandaag.

  Jij

  Wij hebben oog voor jou als mens. De balans tussen werk en privé nemen wij daarom erg serieus. Niet eindeloos overwerken, maar ook genieten van jouw vrije tijd. Jij bent namelijk zoveel meer dan een medewerker van Hekkelman. Ook het leven naast het werk vinden wij ontzettend belangrijk!

  Mitchel Duits - Jij

  Jouw werk

  Je zult de nodige uren op kantoor doorbrengen. Het is daarom van belang dat je het werk leuk vindt, voldoende uitdaging ziet, jezelf kunt ontwikkelen en doorgroeien. En natuurlijk hele fijne collega’s hebt om mee samen te werken. Bij Hekkelman creëren wij een sfeer waarin jij je thuis voelt, kunt groeien als persoon en jouw ambities kunt waarmaken.

  Mitchel - Jouw werk

  Jouw toekomst

  Jij kijkt verder dan vandaag. Voor jou geldt ‘leven lang leren’. Jij wil werken aan projecten die impact hebben op de lange termijn, bijdragen aan een betere toekomst. Daarnaast wil je werken bij een kantoor die maatschappelijk gezien zijn steentje bijdraagt en op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen. Wij doen er alles aan om hierin mee te gaan.

  Mitchel jouw toekomst

  Onze mensen

  Wil jij jouw toekomstige collega’s van het notariaat een beetje leren kennen? Of wil je gewoon weten hoe onze mensen het vinden om bij Hekkelman te werken? Dit en meer lees je in onderstaande interviews.

  Jouw loopbaan

  Wij zorgen ervoor dat jij jezelf ontwikkelt. In iedere fase van jouw carrière. Van werkstudent tot notaris. Van een ondersteunende naar een leidinggevende rol. Gericht op inventiviteit, deskundigheid, betrokkenheid, ondernemendheid en een pragmatische houding. Want dat zijn de waarden die wij ontzettend belangrijk vinden. We helpen jou het vak tot in de puntjes te beheersen.

  Hoe een loopbaan bij Hekkelman Notarissen precies verloopt, is voor iedereen natuurlijk anders. Wij zorgen ervoor dat jij het pad kan bewandelen die het best bij jou past.

  Onze vacatures

  Kun je nu al niet meer wachten om bij ons aan de slag te gaan? Bekijk hieronder onze vacatures. Staat de juiste vacature er voor jou niet tussen? Ook open sollicitaties ontvangen wij graag!

  Vrijblijvend kennismaken?

  Wil jij een vrijblijvend gesprek met een van onze mensen over de mogelijkheden bij Hekkelman Notarissen? Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op voor een afspraak.