Maak kennis met Lisan Viveen

  Lisan Viveen

  Lisan Viveen werkt sinds maart 2020 bij Hekkelman als kandidaat-notaris Personen- en familierecht op onze vestiging in Arnhem. Op het kantoor in Arnhem voelt ze zich al helemaal thuis. En dat terwijl ze is gestart in een periode die door corona de nodige beperkingen met zich meebrengt. “Tijdens mijn sollicitatie kreeg ik meteen een goed gevoel bij Hekkelman. Dat gevoel is gebleven. Een kantoor met een grootte die het mogelijk maakt om complexe zaken aan te nemen, maar ook informeel contact te hebben met collega’s.”.

  “Het werd tijdens mijn studie vrij snel duidelijk dat ik na mijn studie in het notariaat wilde werken. Bij een notaris kom je voor alle hoogte- en dieptepunten. Voor de mensen is het echt een persoonlijke aangelegenheid en het is ontzettend mooi om daar deel van uit te maken. Je bent voor hen de objectieve partij. Een partij waar zij op vertrouwen en die ervoor moet zorgen dat belangrijke zaken goed geregeld worden.

  Naast het vertrouwen van onze klanten, voel ik ook vertrouwen van mijn collega’s. Hekkelman vertrouwt op haar medewerkers en dat ervaarde ik direct in de praktijk. Ik mocht na enkele weken met cliënten aan tafel en de besprekingen doen. Die verantwoordelijkheid vond ik in het begin wel spannend, ik werkte toen nog niet zo lang bij Hekkelman. Maar het krijgen van de vrijheid om de besprekingen zelf te doen, dat vond ik heerlijk. Dat betekent natuurlijk niet dat je het wiel helemaal zelf moet uitvinden. Bij Hekkelman krijg ik de begeleiding die ik nodig heb en wordt er de tijd genomen om vragen te beantwoorden. Als een zaak voor mij te complex is, kan ik altijd op iemand terugvallen.

  Bij Hekkelman krijg ik de begeleiding die ik nodig heb en wordt er de tijd genomen om vragen te beantwoorden. Als een zaak voor mij te complex is, kan ik altijd op iemand terugvallen.

  Hekkelman past bij wat ik in een werkgever zoek. Een werkgever die medewerkers de vrijheid geeft om dingen zelf op te pakken en de dag in te richten naar eigen wens, maar sturing geeft als het nodig is. Die vrijheid ervaar ik ook als het gaat om de flexibiliteit op het werk en de werk- en privé balans. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook voldoende ruimte voor gezelligheid met collega’s. Daarnaast wordt je er niet op aangekeken als je een keer een dag eerder weggaat. Ze vertrouwen erop dat jij ervoor zorgt dat de zaken goed geregeld zijn.”.