Maak kennis met Ton van Os

  Ton van Os 720 x 480

  Ton van Os is sinds 2013 werkzaam bij Hekkelman als kandidaat-notaris Ondernemingsrecht. In 2020 is hij toegetreden als partner. Want als kandidaat-notaris kan dat ook. Voor Ton is het een mooie stap in zijn carrière. “Ik heb altijd al willen ondernemen. Dat is nu binnen het notariaat gelukt. En het mooie aan ondernemen binnen het notariaat, is dat je ondernemerschap combineert met vakinhoud. Wat mij betreft een goede combinatie.”.

  “Mijn carrière binnen het notariaat is niet begonnen bij Hekkelman. De eerste jaren heb ik als kandidaat-notaris gewerkt bij een ander kantoor. Daar beviel het ook goed, maar bij Hekkelman viel alles op zijn plek. Ik woon in Nijmegen, het kantoor is dus dicht bij huis. Met de mensen die bij Hekkelman werken kan ik het goed vinden. Het vakgebied Ondernemingsrecht, past mij als een jas. En de manier van werken sluit aan bij hoe ik graag te werk ga.

  Hekkelman levert juridisch hoogwaardig werk en maakt een vertaalslag naar de praktijk. Het is concreet en uitvoerbaar. Je moet er echt iets aan hebben, ermee verder kunnen. We hebben de expertise in huis om dit te realiseren. Mensen die boven de stof staan en daarom pragmatisch en creatief kunnen zijn. Daarnaast wordt het gestimuleerd om breder te kijken dan alleen het juridische. Wat is nou het beste voor de klant? Het doel is niet dat de stukken er prachtig uit moeten zien. Het doel is dat je de klant zo goed mogelijk bijstaat. Dat is een belangrijk aspect binnen Hekkelman en de dienstverlening van Hekkelman. Zonder dat we ons daarover teveel op onze borst kloppen, bij Hekkelman zie ik vooral zelfspot en zelfreflectie.

  Het doel is dat je de klant zo goed mogelijk bijstaat. Dat is een belangrijk aspect binnen Hekkelman en de dienstverlening van Hekkelman.

  Uiteraard is er ook bij Hekkelman ruimte voor verbetering. Als partner ga ik zodoende graag aan de slag met de ontwikkeling van ons kantoor. Zo richt ik me op het verbeteren van onze interne processen, zoals bijvoorbeeld op het gebied van ICT. Ook ben ik bezig met het personeelsbeleid, dat moet namelijk aansluiten bij de wensen en behoeften van onze (toekomstige) medewerkers. Daarnaast zoek ik naar kansen in de markt en heb ik ideeën over de acties die we moeten ondernemen om deze kansen in de toekomst te kunnen benutten. Welke kansen ik zie en welke acties daaraan gekoppeld zijn, dat kan ik helaas niet delen. Wellicht kun je er onderdeel van uitmaken als je bij ons aan de slag gaat…”.